Dizajni i kasës së celularit (Print UV)

500 мкд
Klikoni mbi imazhin për të zmadhuar

Printimi UV i një maske mbrojtëse me dizajnin tuaj. Printimi bëhet me metodat dhe materialet më moderne Rezistente ndaj gërvishtjeve, lagështirës dhe temperaturës.

Na dërgoni foton tuaj me rezolucion të mirë dhe na shkruani në komentet e porosisë se cili model telefoni është, dhe ne do ta dërgojmë në shtëpinë tuaj.

Në çmim përfshihet këllëfi silikoni.

Koha e dorëzimit 2-3 ditë pune

Dizajni i kasës së celularit (Print UV)

Kodi
Në magazinë
500 мкд

Цената е со вклучена монтажа

500 мкд
Porositë e përfunduara deri në orën 15:00 (nga e hëna në të premte) do të dërgohen në të njëjtën ditë.

Porositë e bëra pas orës 15:00 (nga e hëna në të premte) do të dërgohen të nesërmen.

Porositë e përfunduara të shtunën deri në orën 12:00 do të dërgohen të njëjtën ditë.

Porositë e përfunduara të shtunën pas orës 12:00 do të dërgohen të hënën.

Të gjitha produktet dorëzohen në adresën e dorëzimit të specifikuar nga blerësi. Nëse shërbimi i dorëzimit nuk arrin të gjejë blerësin në adresën e caktuar të dorëzimit, ai do të lërë një njoftim me shkrim dhe do të përpiqet të vendosë kontakt me blerësin duke përdorur të dhënat e lëna prej tij gjatë vendosjes së porosisë. Të gjitha produktet dorëzohen brenda kohës dhe kushteve të përcaktuara atë të zgjedhur nga blerësi gjatë vendosjes së një porosie. Produktet dorëzohen me garanci (nëse produkti ka garancion Dorëzimi i porosive kryhet brenda orarit të punës). Të gjitha dërgesat bëhen vetëm në qytete dhe qyteza në Republikën e Maqedonisë Secili blerës është i detyruar të kontrollojë produktin për dëmtime të mundshme gjatë transportit, dhe nëse bëhet fjalë për dërgesë më të madhe, të kontrollojë nëse mungon ndonjë produkt. Blerësi duhet të raportojë menjëherë ankesën. Produktet ndërrohen vetëm sipas kushteve të përcaktuara në Ligjin për Mbrojtjen e Blerësve. Faleminderit
Produktet për të cilat ngjitësja jonë e garancisë është dëmtuar nuk janë subjekt i ankesave. Produktet që kthehen me ankesë dhe gjatë testimit tonë dëshmojnë se janë në rregull, do t'i kthehen dërguesit.

Produktet e kthyera sipas ankesës do të zbriten nga porosia e ardhshme e klientit.

Zëvendësimi i vetëm për produktin me defekt është me një produkt tjetër. Fondet për një produkt me defekt nuk kthehen.

Afati i kthimit të produktit është 30 ditë nga porosia

Produktet vlera e të cilave është deri në 2000 den, kostoja e kthimit është në ngarkim të dërguesit.

Produktet vlera e të cilave është mbi 2001 den, kostoja e kthimit është në ngarkim të furnizuesit.

Ju lutemi na kontaktoni fillimisht nëse keni një produkt për t'u kthyer.

Produktet ndërrohen vetëm sipas kushteve të përcaktuara në Ligjin për Mbrojtjen e Blerësve. Faleminderit
Për çdo informacion rreth produkteve tona, ju lutemi na kontaktoni

Kontaktoni
  • Përshkrim

    Printimi UV i një maske mbrojtëse me dizajnin tuaj. Printimi bëhet me metodat dhe materialet më moderne Rezistente ndaj gërvishtjeve, lagështirës dhe temperaturës.

    Na dërgoni foton tuaj me rezolucion të mirë dhe na shkruani në komentet e porosisë se cili model telefoni është, dhe ne do ta dërgojmë në shtëpinë tuaj.

    Në çmim përfshihet këllëfi silikoni.

    Koha e dorëzimit 2-3 ditë pune

Lëvizni në krye