NFC

Филтер

Филтрирајте и сортирајте

Се прикажуваат 14 од 14 производи

Достапност
Цена

Највисоката цена е 960 мкд

ден
До
ден

NFC + Blic Flet iPhone 14

440 мкд 1,800 мкд

NFC iPhone 13 Pro Max

680 мкд 2,100 мкд

NFC iPhone 13 Pro

960 мкд 2,100 мкд

NFC iPhone 13

670 мкд 2,100 мкд

NFC iPhone 12 Pro Max

650 мкд 1,800 мкд

NFC iPhone 12 Pro

600 мкд 1,800 мкд

NFC iPhone 12

580 мкд 1,800 мкд

NFC iPhone 11 Pro Max

440 мкд 1,600 мкд

NFC iPhone 11 Pro

430 мкд 1,600 мкд

NFC iPhone 11

490 мкд 1,600 мкд

NFC iPhone XR

400 мкд 1,400 мкд

NFC iPhone XS Max

400 мкд 1,400 мкд

NFC iPhone XS

470 мкд 1,400 мкд

NFC iPhone X

370 мкд 1,400 мкд
loader
  • Претходна
  • Следно
loader
Скролај до горе
Скролај до горе