Kamera Samsung S22 S901 Predna

1,600 мкд
Кликнете на сликата за да зумирате
Kamera Samsung S22 S901 Predna

Kamera Samsung S22 S901 Predna

Шифра 321479
На залиха
1,600 мкд

Цената е со вклучена монтажа

1,600 мкд
Нарачките завршени до 15часот (од понеделник до петок) ке бидат испратени истиот ден.

Нарачките завршени по 15часот (од понеделник до петок) ке бидат испратени следниот ден.

Нарачките во сабота завршени до 12часот ке бидат испратени истиот ден.

Нарачките во сабота завршени по 12часот ке бидат испратени во понеделник.

Испораката на сите производи се врши на наведената адреса за испорака од страна на купувачот. Доколку службата за испорака не успее да го пронајде купувачот на наведената адреса за испорака, ќе остави писмено известување и ќе се обиде да воспостави контакт со купувачот користејќи ги податоците оставени од негова страна при правењето нарачка.Сите производи се испорачуваат во определениот рок и услови кои ги одбрал купувачот при правењето нарачка. Производите се испорачуваат со гаранција (доколку производот има гаранција).Испорачувањето на нарачките се врши во рамки на работното време. Сите испораки се вршат само во градови и населени места во Р.Македонија.Секој купувач е должен при испорака на производот да го провери за евентуални оштетувања при транспорт, а доколку е поголема пратка да провери дали некој производ недостасува. Купувачот треба да ја пријави рекламацијата веднаш. Производите се заменуваат само под условите пропишани во Законот за заштита на купувачите. Ви Благодариме
Продукти на кои е оштетена нашата гаранциска лепенка не подлежат под рекламација. Продукти кои се вратени под рекламација , а при наше тестирање се докажи дека се во ред , истите ке бидат вратени кај порачателот.

Продуктите вратени под рекламација ке бидат пребиени во следната нарачка на порачателот.

Единствената замена за неисправниот продукт е со друг продукт. Средствата за неисправен продукт не се враќаат.

Рок за враќање на продуктот е 30дена од направената нарачка

Продукти на кои вредноста му е до 2000мкд трошокот за враќање е на терет на порачателот.

Продукти на кои вредноста му е над 2001мкд трошокот за враќање е на терет на испорачателот.

Ве молиме доколку имате продукт за враќање претходно да не контактирате.

Производите се заменуваат само под условите пропишани во Законот за заштита на купувачите. Ви Благодариме
За секаква информација околу нашите производи ве молам контактирајте не

Контакт
  • Опис
    Kamera Samsung S22 S901 Predna
Скролај до горе