Телефонсервис Магацин

Kamera Xiaomi Redmi 7 Zadna

210 мкд 1,200 мкд
Кликнете на сликата за да зумирате
Xiaomi Redmi 7 Kamera Zadna
Телефонсервис Магацин

Kamera Xiaomi Redmi 7 Zadna

Код на продуктот 61887740
На залиха
210 мкд 1,200 мкд
210 мкд 1,200 мкд
Нарачките завршени до 15часот (од понеделник до петок) ке бидат испратени истиот ден.

Нарачките завршени по 15часот (од понеделник до петок) ке бидат испратени следниот ден.

Нарачките во сабота завршени до 12часот ке бидат испратени истиот ден.

Нарачките во сабота завршени по 12часот ке бидат испратени во понеделник.

Испораката на сите производи се врши на наведената адреса за испорака од страна на купувачот. Доколку службата за испорака не успее да го пронајде купувачот на наведената адреса за испорака, ќе остави писмено известување и ќе се обиде да воспостави контакт со купувачот користејќи ги податоците оставени од негова страна при правењето нарачка.Сите производи се испорачуваат во определениот рок и услови кои ги одбрал купувачот при правењето нарачка. Производите се испорачуваат со гаранција (доколку производот има гаранција).Испорачувањето на нарачките се врши во рамки на работното време. Сите испораки се вршат само во градови и населени места во Р.Македонија.Секој купувач е должен при испорака на производот да го провери за евентуални оштетувања при транспорт, а доколку е поголема пратка да провери дали некој производ недостасува. Купувачот треба да ја пријави рекламацијата веднаш. Производите се заменуваат само под условите пропишани во Законот за заштита на купувачите. Ви Благодариме
Продукти на кои е оштетена нашата гаранциска лепенка не подлежат под рекламација. Продукти кои се вратени под рекламација , а при наше тестирање се докажи дека се во ред , истите ке бидат вратени кај порачателот.

Продуктите вратени под рекламација ке бидат пребиени во следната нарачка на порачателот.

Единствената замена за неисправниот продукт е со друг продукт. Средствата за неисправен продукт не се враќаат.

Рок за враќање на продуктот е 30дена од направената нарачка

Продукти на кои вредноста му е до 2000мкд трошокот за враќање е на терет на порачателот.

Продукти на кои вредноста му е над 2001мкд трошокот за враќање е на терет на испорачателот.

Ве молиме доколку имате продукт за враќање претходно да не контактирате.

Производите се заменуваат само под условите пропишани во Законот за заштита на купувачите. Ви Благодариме
За секаква информација околу нашите производи ве молам контактирајте не

Контакт
  • FAQs
    Need some help? Ask us!
  • Custom tab

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Слични Артикли

Скролај до горе