Kontaktoni

Bulevar 1 Maj 134/4 Manastir, Maqedoni
Na dërgoni një mesazh për problemin që keni me telefonin tuaj, ne do t'ju kontaktojmë dhe do të caktojmë një takim për të zgjidhur problemin shpejt dhe thjesht. Orari i shërbimit është nga 9 e mëngjesit deri në 4 pasdite.

Kontaktoni

Adresë: Bulevar 1 Maj 134/4 Manastir, Maqedoni
Email: contact@telefonservis.mk
Telefoni: +38976227080
Na dërgoni një mesazh për problemin që keni me telefonin tuaj, ne do t'ju kontaktojmë dhe do të caktojmë një takim për të zgjidhur problemin shpejt dhe thjesht. Orari i shërbimit është nga 9 e mëngjesit deri në 4 pasdite.
tema premium bootstrap
tema premium bootstrap
Lëvizni në krye